HTML

vukkok

Friss topikok

  • anna parázs: :) (2013.01.06. 22:42) Pittavers
  • a#&@Đ[k: kellett nekem előhozakodni a nyilvánosság kérdésével. (2012.03.20. 11:06) szünet
  • vukk: igen, ez egy nyilvános blog, tényleg, ez a része zavar már jó ideje, most kapcsolok :P akkor ponto... (2012.03.02. 12:10)
  • pw: Nagyon rég jártam erre, és nagyon sajnálom. :( (2011.06.15. 01:58) ...
  • a.k.: ez igen. és a mikrofon! (2011.04.21. 14:08) balkáni önreflexió

Címkék

pókügyek

2014.05.27. 01:16 motka

Pitta pókembere meg odébbállt. Amúgy is láthatóan kalandor természetű volt, hozzánk már félnyakkal került egy orvosi rendelő hűtőszekrényéről. Azt hiszem, ez mindent elárul a jelleméről.

Egész sokáig bírta nálunk azt hiszem. Pitta nagyon szerette, ezt ő is érezte. Talán vele aludt legtöbbször a LEGO T-rexen kívül. Aztán filmeket is néztek együtt hasonló pókemberekről, és ahova csak volt értelme, Pitta magával vitte.

Aztán tegnapelőtt elszakadt nála a cérna. Hiába, hajtotta a vére. Először a rendelőbe menet ugrott le a babakocsi karfájáról egy óvatlan pillanatban, de két holland turistanőtől Pitta még visszakérhette. Utána viszont már úgy pattant meg, hogy egyikőnknek se tűnt föl, s aztán már nem találtuk meg. A sétálóutcán lóghatott meg, s már minden bizonnyal egy repülőn ül valami távoli desztináció felé.

Pitta hősiesen reagálta le a hűtlenséget. először racionálisan közelítettük meg a dolgot, és azzal nyugtattuk meg egymást, hogy Nannya tudja, hol lehet ilyet venni.

De úgy öt perc múlva külön külön rájöttünk, hogy ez nem ilyen egyszerű, hiszen ez a pókember egy valaki volt. Egy konkrét személyiségű játék, akihez kötődtünk. Pitta magát vádolta, hogy talán nem játszott vele eleget, és azért ment el. Vagy azt hitte, hogy nem szereti eléggé, mert sérült a nyaka. Pedig annyi mindent akart még vele csinálni, mondta Pitta, és nekem szakadt meg  szívem.

Így az E-bayen ma sikeresen megtaláltam az ikertestvérét, aki Angliából nemsokára megérkezik. Már nagyon várom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vukkok.blog.hu/api/trackback/id/tr436212876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása